lauantai 19. syyskuuta 2015

Lauantaina kerran!

Mulla on ollu todella pieni dagen efter. Tai en tiedä voiko sitä kutsua dagen efteriksi, mutta väsyttänyt on ja aamulla oli pää kipeenä. Meillä oli työporukalla pienet illanistujaiset pitkän palaverin päätteeksi. Otin pitkästä aikaa punkkua enemmän, kun sen perus lasin tai kax. Mutta kotona oon ollu jo puolen yön jälkeen.
Tänään sit tuli tuijotettua useampi tunti töllöä, kun katoin ensin naisten superin finaalin,sitten miesten finaalin ja ehdin nähdä myös vähän Sportin pelin loppua. Syy tähän, että tämä on ollut mahdollista toteuttaa on se, että neiti oli mummin luona kylässä. Ja tulin tänne "rötväämään" täksi päiväksi. Nähtiin myös hyvää ystävää ja hänen vauvaa. Ja niinhän siinä kävi, että päätettiin jäädä tänne yöksi neidin kanssa, kun isäntä lähti tänään kaverinsa kanssa istumaan iltaa.
Käytiin saunassa neidin kanssa, ja katottiin vähä Masha ja karhua Netflixistä. Ihanaa,rentoa ja ressitöntä. Voin vaan kuvitella sit sen huomisen fiiliksen, kun kämppä tuskin on tässä itse itseään siivonnut ja se on ollu vähä niin ja näin muutenkin nyt pari viikkoa.

Mun "Elsa" !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, lämmittää <3