sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Tilannepäivitys

Nojoo....
Tilannehan on nyt sellainen, että perjantaiaamuna talsin VKS:n porteista sisään lääkärin määräyksestä. Sielä oli tieto mun tulosta, ja melko nopeasti pääsinkin tutkittavaksi. Tuloksena entisestään suurentunut munasarja, sekä kaksiosainen kysta. Halkaisijan ollessa nyt 85mm, kun se vielä keskiviikkona oli sen 75mm.
Labrojen ja parin ultrauksen jälkeen, pääsin kuitenkin kotiin, sillä ehdolla, että otan yhteyttä mikäli jokin asia muuttuu. Leikkaus olisi tehty heti mikäli lapsitoivetta ei olisi. Mutta kun se toistaiseksi on, niin ei leikata. Kaikki lääkitys käskettiin lopettaa,paitsi kipulääkitys, ja tiistaina kontrolli omalle hoitavalle lääkärille. Siihen asti kiellettyä on nostaa mitään maitopurkkia painavampaa,mikä on tietty tosi helppoa kun tyttö vaatii syliä. Kaikki kiertoliikkeet on myös nounou,joten palloa ei ainakaan lyödä. Myös kaikki muu kiva on kiellettyä :) :)
No perjantai meni kivasti,oltiin siellä mökillä kaverin kanssa ja parannettiin maailmaa rauhallisesti saunoen ja höpötellen. Lauantaina huomasin, että oon alkanu vuotamaan ja eikun yhteys VKS. Sielä palaveerattiin asiasta ja sanottiin seurata kotona. Jos yltyy niin takas sisälle. Tilanne on edelleen ongoing, ja olen siis kotona. Tänään toki meidän oma hoitava lääkäri soitti ja kyseli kuulumiset huomattuaan, että hänelle on jätetty viestiä minun vierailusta. Eli on siis päivystämässä sielä. Juteltiin pitkään ja sovittiin, että jatkan kuitenkin kotona vaikka kysta onkin suurentunut. Nähdään tiistaina mikä meno tuolla on, ja sovitaan jälleen kerran jatkosta. Kuitenkin olon mennessä vähänkään huonommaksi , tulee mun lähteä heti sairaalaan ja mennä synnärille. Mä en oikeesti ajatellut vierailevani sielä näissä hommissa vaan ajattelin, että jos sinne vielä joskus pääsee niin se on ihan toisissa merkeissä.

Mutta näillä eväillä mennään ja voin kertoa et mun happyhappyjoyjoy-fiilis on nyt hieman hankalasti tavoitettavissa. Annetaan ihan hele....n kipeet ja toimimattomat munasarjat. Jos haluaa jotain antaa,niin sanko näille kyynelille ois kiva.

Kirsi

3 kommenttia:

  1. Voi Kirsi ♡♡ koskahan me ehdittäis istua ja jutella? Muutenkin kun ohimennen stadionilla. Ja tää toinen viä kehtas tehdä törkeän jekun sulle....

    VastaaPoista
  2. No niinpä... Koska kerkeis? Aina siinä jotain häsyä on. Mutta ei se auta kun sopia joku hetki ja toivoa, et lapsukaiset suostuu siihen myös. Tai sit olla radikaali ja sopia oikeen hetki ilman niitä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, lämmittää <3