perjantai 17. huhtikuuta 2015

Home alone!

Olin torstai-illan yksin kotona, kun Hubby ja neiti meni jo silloin mökille. Mä seuraan niitä sit tänään, kun viikon työt on pulkassa. Oli pojat jokseenkin hämärää olla yksin kotona, missä ei järisyttävän paljon ollut siivottavaa. Imuriin nyt vois aina tarttua jne... Mut mitään ei lattioilla kävelly vastaan ja keittiönkin Hubby juuri tällä viikolla järjesti/laittoi ihan TIP TOP. Järjesti kaapit ja kaikki ylimääränen lensi huitsin nevadaan. Vähänkö mahtavaa :) Katoin tietysti elokuvan Netflixistä, koska sehän oli nyt All Mine. Sieltä ei tullut My Little Pony, Winx, eikä Ever after high. Katsoin Sandra Bullockin Hope Floats! Tota joo, täytyy sanoo et vähä masentava oli, vaikkakin tykkäsin kovasti. Sen kummempia elokuvasta paljastamatta, niin joo, siinä oli sitä perus hömppää mitä halusinkin, mut hei siinä oli se lapsi. Ei sellaisina iltoina katsota tuollaista, kun ei ole mahdollisuutta saada sitä omaa lasta yöllä viekkuun ja halata niin että toinen valittaa sen olevan liian paljon.

Note to Self! Vain epärealistista televisio/elokuvarakkautta tästä eteenpäin iltoina kun olet yksin. Tai sit toimintaa.... Transformersit on todettu jo miljoona kertaa hyväksi vaihtoehdoksi.

Me ollaan aina tykätty hirveesti Hubbyn kanssa kattoa leffoja, ja tv-sarjoja. Varsinkin tällä hetkellä on tiukassa seurannassa The Blacklist. Muutenkin meidän katselut on enemmän tuon genren juttuja. Bones on hyvä, ja nyt uutena Warehouse13. Mutta tuo The Blackilist, se on vaan niin hyvä tällä hetkellä. Kun neiti nukkuu omassa sängyssä, kämppä on pimeenä ja me saadaan ruveta tuijottaan tota. Tai jotain muuta mieluista. Se on meidän juttu, koska toki analysointi on osa hauskuutta.

Leffoja tänäpäivänä ehkä vähän vähemmän. Niinä iltoina kun neiti on yökylässä, niin ollaan katottu, mut vähemmän tosiaan muuten. Meille ei kyllä tulis mieleen lähteä ravinteliin. Siis ymmärrän, jos se on jonkun parin "thing" mut ei miedän. Just puhuttiin hetki sit siitä, niin todettiin yhteen ääneen, että kun siihen meidän lähelle on avattu nyt tää "paikallinen". Bockin panimo, että siihen kyllä mennään käymään joskus kahestaan. Tai kaveripariskunnan kanssa. Muuuutta, katsotaan nyt :) Ollaan myös yhden työkaverin kanssa meinattu jo useamman vuoden tehdä terassikierros. Kauniina päivänä lähetään töiden jälkeen terdeille, ja mitään aikautaulua ei mihinkään suuntaan. Tilannehan on edennyt siihen pisteeseen, että kukaan muu työpaikalla ei enää usko tähän, kun ollaan nyt kolme vuotta tätä hehkutettu tekevämme, eikä kertaakaan olla päästy matkaan. Mutta se me tehdään, belive me!!!Tänävuona!! Joojoo. :)

Hyvää viikonloppuaa, tää lähtee kohtapian mökille ja kykkii sielä koko viikonlopun. Sunnuntaina sitten äänestämään. Ei saa valittaa jos ei äänestä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, lämmittää <3