tiistai 28. huhtikuuta 2015

Reissua pukkaa...

Tässä on nyt viimesen parin vuoden aikana reissattu aika paljon.

 2013 syksyllä oltiin akkaporukalla Rhodoksella. Minä ja neiti, mun äiti ja hänen sisko, ystäväni ja hänen esikoistyttö. Pikkuneidit on syntyneet kuukauden ikäerolla, joten jutut oli hyvin samanlaisia.
2014 keväällä oltiin Puerto Ricossa. Mun vanhemmat oli sielä 3 vko, niin lennettiin sinne mun perheen kanssa heidän viimeiseksi  viikoksi. Syksyllä samana vuonna oltiin taas tuolla akkaporukalla Turkissa. Pikkuneidit oli nyt reilu 4v. Ja taas kerran reissu meni loistavasti. Ollaan oltu aina kun neiti on mukana reissulla niin All Inclusive-hotelleissa. Ollaan koettu se parhaaksi lasten kanssa. Ja silti jonkun verran syöty myös muualla, ettei pelkkää hotelliruokailua kuitenkaan. Mutta kukin tyylillään. Mua ei huvita raottaa lompakkoa koko ajan, kun on nälkä, jano, haluaa jädeä. Ja sit juodaan puoli kuppia, tai syödään 2 perunan palaa, tai sit vedetään sitä jädeä niin et ihan 1 ei riitä.

Noista paikoista ihan ehdoton ykkönen oli Rhodos. Mikri Poli-hotelli. Hiljainen, lapsiperhehotelli ja ihmiset todella ystävällisiä. Ruoka ihan taivaallista, ja allasalueet pienille vesipedoille ihan huiput. Kyllä me taidettiin sen mun ystävän kanssa myös kokeilla vähän vesiliukumäkiä. Tuloksena yksi auennut kyynerpää, ja yhdet bikinin yläsosan paikaltaa luiskahtamiset. Jätettiin se sen jälkeen muille.

Rhodos 
Hyvänä kakkosena tulee Turkki. Turkissa pidin myös hotellialueesta, ja erityisesti siitä rannasta mihin oli 50m siitä allasalueelta /( Pegasos Royal). Jos oli vähän huonompi päivä neiteillä, niin meriveden lempeät ja kelluttavat aallot sai sen huono fiiliksen kyllä pois.  Ruoka oli myös ihan jees, pidin kyllä ja sain napani ähkyyn. Ainut mistä en pitänyt, oli ihmiset keskustassa. Kauppiaat, ravintoloitsijat, tarjoilijat. Varmasti moni pitää siitäkin, mutta ei ollut mun juttu.

Kolmantena sitten tulee Puerto Rico. Ruoka oli tyydyttävää. Siis salaatit ja hedelmät oli ihania, mutta liha onnistuttiin paria iltaa lukuunottamatta päästämään liian kuivaksi. Vaihtelua ei ollut kovinkaan paljon, kuten aiemmissa paikoissa. Ei todellakaan ollut aina samaa. Allasalue oli vähän köppänen, mutta iltaisin oli tosi kivoja esityksiä ja paljon. Ja hotelli oli siisti. Mutta huoneet vähä kummallisen ahtaita. Tulipa nähtyä sekin, pääasiahan oli , että lämpöä riitti ja hauskaa oli.

Puerto Rico parvekenäkymät
Hubbyn isä asuu Virossa, on asunut jo varmaan 25 vuotta ainakin. He asuivat ennen Tallinnassa, mutta ostivat eläkkeelle päästyään ihanan vanhan hirsitalon vähän Tallinnan ulkopuolelta. Ja sielä käytiin viime kesänä, ja mennään taas kesäkuun alussa. Nyt mun vanhemmatkin lähtee mukaan. Nähdään tietysti paljon harvemmin, mutta puhutaan sitten puhelimitse, tai viestitellään Facebookissa.

Syksylle ei vielä oli mitään!! Mitähän keksis??? Onkos teillä jotain reissuja? Onko perinteenä tehdä joku kesälomareissu? Kotimaa vai ulkomaa?

Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, lämmittää <3