keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Mitäs sitten.

Oon täälä ihan pää pyörälläni vielä eilisen tekstin saamasta palautteesta. Facebooksivuilleni ja inboxiin kirjoittaneet, ISO KIITOS lämpimistä sanoista. Tuntuu hyvälle tietää, että ootte sielä ja tuette. Merkitsee todella paljon, kiitos <3 Kommentoida voi myös tänne blogiin,

Eilen, viimeinen päivä ennen palkkaa niin tietenkin kuulin ystävältä ruokalassa nettikaupasta, mikä myy jos jonkunlaisia sipuleita, pensaita, siemeniä yms....
Noh, siinähän kävi nyt niin et kaikki viimeset rahat laitoin tililtäni sinne. Laitan muutaman kuvan niistä mitä mä tilasin. Kuvat ovat siis Viherpekalot.fi omia ja sielä kyllä kandee käydä katsomassa jos jotain haluaa pihaansa laittaa. Löytyy hoito-ohjeet ja kaikki!!

Lilja LA-hybridi Royal Sunset Kuunlilja mix Värililja Black Out
Tässä liljat mitä aion istuttaa mökille ja omaan pihaan. Näähän on monivuotisia, koska en nyt joka vuosi oo ajatellu olla istuttamassa. ( niin varmaan )

Pensasmustikka mix Amppelitomaatti mix Mansikka-amppeli Mara de Bois
Tässä sitten vasemmalla pensasmustikkaa, koska se on vaan niin törkeen hyvää, mutta niin kallista. Tulee halvemmaksi ruveta itse niitä "kasvattamaan". 2 puskaa tulee nyt meidän mökille ja toivon että jo parin vuoden päästä saisin vähä satoa pakkaseen.
Amppelitomaatit on uusi tuttavuus. Ne on yksivuotisia, ja mikäli niistä saa hyvin ja hyvää satoa, niin varmaan otan uudestaan. Koitan hämätä meidän neitiä, ja vien tuon keltaisen mökille, jos se sais vaikka syömään tomaattia. Se kun ei neidin repertuaariin kuulu muutakuin ketsupin muodossa. Punainen jää kotipihaan roikkumaan tuon amppelimansikan seuraksi. Toinen amppelimansikka lähtee mökille keltaisen seuraksi. Koska mansikoiden viljely saattaa olla mulle vielä niin haasteellinen, että saatan odottaa mutaman vuoden ennen sen testausta. Amppelimansikoista on kokemusta, ja ne oli hyviä ja niitä tuli paljon. Ihanan sekavaa eikö totta ??

Sitten vielä tulee ne potut, porkkanat, ja punasipulit ja uusimpana mitä päätin vielä laittaa on herneet. Nuo pulleat ihanat joka torin must-ostokset. Katotaan kuinka käy. Niistä tiedän et neitikin tykkää!

1 kommentti:

  1. Onpa ihana lukea sun tekstejä, vähän melkein tuntuu, että kuulisin sun äänenkin siinä samalla kun näitä lukee 😊 Kirjotat aidosti kipeistäkin asioista, ja huomaan että oot niin ihanan järkevä kaikissa ajatuksissas, vaikka ne ajatukset ahdistaisikin. Toivottavasti hokasit mitä tarkoitan, jos et, niin meidän pitää pian treffata! 😉❤

    Sitte tästä viherpeukaloinnista. Mähän hullaannuin kaikenlaiseen viherpiiperointiin sillon rivariaikoina ja se touhu vie kyllä sitten mennessää.. Ihan parasta! Ja jotenkin terapeuttista. Mieti, nyt meillä on iso piha laitettavana, oon ihan tulisilla hiilillä että jokojoko! Suunnittelukin on niin mukavaa 😊 Hyviä ostoksia oot tehny pohjakassalla. Mulla oli yks kesä tuollainen mansikka ja se kasvoi valtavaksi.

    Palataan taas 😘

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, lämmittää <3